Henrik Carlsson's Blog

All things me.

Strömstad 2019

posted this note on and tagged it with Strömstad 2019

Linn och jag är för närvarande i Strömstad, på en semesterresa utan barnen. Ebbe är hos Linns föräldrar och Iris hos min mamma.

Varken Linn eller jag har varit i Strömstad förut. Linn har heller aldrig varit på västkusten förut, undantaget Göteborg och för min del har västkusten mestadels varit synonym med Hunnebostrand. Så därför hamnade vi här, helt enkelt för att ingen av oss varit här förut.

Vi passade på som en del i vår Arvikaresa, så att vi kunde lämna bort barnen några dagar och åka själva. Det är sällan vi kommer iväg på saker utan barnen, så när det väl blir av är det jätteskönt. Tanken var från början att boka ett spahotell här men vi var för sega med att bestämma allt, så när vi väl fick tummen ur så var det fullbokat. Därför hamnade vi på Strömstad Camping, ett äventyr i sig eftersom jag inte varit på en camping sen jag var barn och Linn aldrig har campat. Hur som helst så bokade vi en stuga och det är där jag nu sitter och skrivet det här.

Idag har vi gjort själva resan hit från Arvika och sen har vi flanerat på ett shoppingcenter innan vi åkte till campingen. Sen satt vi länge på altanen i solen och drack vin, prosecco och öl och åt chips innan vi slutligen gick on mot Strömstads centrum, promenade bland pirerna och åt middag på The Dubliner at Skagerack. God mat och väldigt mysigt läge!

Under resans gång har jag meckat lite med att posta platsinformation tillsammans med bilder, så därför har det blivit lite extra blogginlägg vilket är kul. Exakt hur jag ska använda platsinformationen på sikt vet jag inte men det är kul att ha det sparat, särskilt när vi är på nya ställen som nu.

Jag försöker även tagga alla inlägg härifrån med Strömstad 2019.