Henrik Carlsson's Blog

Grattis på födelsedagen älskade lille Ebbe! Dagarna har ibland gått väldigt långsamt men året har gått jättefort. Det är så häftigt att se dig lära dig nya saker och växa så snabbt.Du är så underbart charmig och gosig, samtidigt som du kan driva oss till vansinne när du inte får den uppmärksamhet som du vill ha. Nu har vi en lång härlig semester framför oss och då ska jag leka massor med dig och Iris!

Grattis på födelsedagen älskade lille Ebbe! Dagarna har ibland gått väldigt långsamt men året har gått jättefort. Det är så häftigt att se dig lära dig nya saker och växa så snabbt.Du är så underbart charmig och gosig, samtidigt som du kan driva oss till vansinne när du inte får den uppmärksamhet som du vill ha. Nu har vi en lång härlig semester framför oss och då ska jag leka massor med dig och Iris!

Posted by Henrik on

with permalink

Want to comment?

You can do so in a couple of ways:

Vill du kommentera?

Det kan du göra på ett par olika sätt: