Henrik Carlsson's Blog

All things me.

Lugn dag i Washington

posted this on and tagged it with USA 2014 Washington DC

Idag har det varit en väldigt lugn dag. Vädret har varit sämre under delar av dagen med mycket regn och vi har varit trötta. Därför blev onsdagen i Washington lite av en “semester från semestern”.

Vi började med en tur ner längs Wisconsin Avenue i jakt på ett frukostställe. Efter “det vanliga” med yoghurt, bagels etc. så flanerade vi vidare lite i Georgetown. Vi gick in och ut ur en del affärer men shoppade ingenting.

Så småningom började det regna men vi bestämde oss ändå för att genomföra målet med dagen, att besöka Arlington-kyrkogården, vilket vi också gjorde med paraplyer i högsta hugg.

Den okände soldatens grav
Den okände soldatens grav

Efter att ha sett några av de viktigaste minnesmärkena på kyrkogården och efter att ha blivit rejält blöta så tog vi en taxi tillbaks till hotellet där vi värmde oss med varsin dusch och klädde oss varmare. Därefter begav vi oss ner på stan igen, åt middag på en pub och shoppade därefter skor till oss båda.

Nu på kvällen har vi packat upp och testat en trollerilåda som vi köpte på F.A.O. Schwartz i New York. Planen var att Linn skulle kunna berätta för barnen på förskolan att hon varit i USA och lärt sig trolla men just nu är det jag som sitter med trollerierna medan Linn ligger och sover på sängen. :)