Henrik Carlsson's Blog

All things me.

posted this on and tagged it with New York USA 2014

God morgon! NYC är verkligen en stad där man går myyyycket. Henrik har alltid en stegräknare igång i sin telefon så vi räknade lite snabbt hur långt vi har gått hittills och på 2 dagar har iaf jag gått lika långt som jag brukar göra på kanske 1,5 vecka (!!!). Jag kan berätta att detta har gett mina ben en smärre chock så dom protesterar liiiite nu när jag rör mig. ;) Men som man säger, ont ska med ont fördrivas! :)

NYC är verkligen en fantastiskt stad med många kontraster. Det finns så väldigt många olika miljöer på en och samma ö, så många olika dofter, många olika kulturer, arkitekturstilar och mycket mycket mer! Det är helt fantastiskt att få uppleva den här staden ännu en gång.

IMG_5351
IMG_5394
IMG_7979

Jag skulle beskriva dofterna här som den som är på festivaler. Det doftar falafel och grillad korv från alla småstånden som står placerade här och var, några meter senare doftar det sött och gott av brända mandlar, människors olika parfymer samtidigt som alla bilar ger doft av bensin (så som bilarna doftar vid medelhavet). Alltihop i en härlig doftcoctail! :)

IMG_5346
Cupcakes från Magnolia Bakery
Cupcakes från Magnolia Bakery

Just nu blommar det för fullt här och de flesta träd har blivit gröna och magnolian blommar vacker och alla dessa tjusiga rosa körsbärsträd är så himla fina! <3 Vi går mest runt och insuper staden och njuter av allt den har att erbjuda. VI ser fina saker, vi äter gott, solen lyser och vi har det så gött.

Ser ni bonnbrännan?
Ser ni bonnbrännan?