Henrik Carlsson's Blog

All things me.

Mac App Store

posted this on and tagged it with Apple Coda Nördigt Twitter for Mac

Nu finns Mac App Store ute för allmänhetens förnöjelse. Uppdatera bara ditt Snow Leopard till senaste versionen (10.6.6). Därefter finns det en ikon i dockan (och ett program i programmappen) som heter App Store. Hittills har jag bara tagit en snabbtitt på det, men det verkar lovande.

Jag har installerat Twitter for Mac på min jobbdator (15″ MacBook Pro). Installationen flöt på utan problem. Dessutom kände App Store av att jag redan hade Coda installerat, trots att detta var installerat långt innan App Store fanns och därmed köpt på Panics hemsida och installerat genom en vanlig nedladdning. Mycket intressant.

Om några minuter kommer min firmadator (13″ MacBook Pro) att vara ominstallerad. Jag har haft lite problem med den under jul så hårddisken behövde formateras. Hur som helst så ska det bli mycket spännande att se hur den fungerar med de köp som redan har gjorts i App Store. Twitter-klienten borde den ladda ner och installera helt utan problem. Om den dessutom ger mig möjligheten att ladda ner och installera Coda (som jag alltså redan betalt för, men inte i App Store) utan extra betalning så blir jag oerhört nöjd.

Jag kommer helt klart att skriva mera om App Store inom kort.

(För övrigt så väntar jag med spänning på nya versionen av Twitterrific for Mac. Troligen ett mycket trevligare program än den officiella klienten.

Tankar, åsikter? Kommentera gärna, eller skriv ett inlägg i din egen block och se till att göra en pingback hit (länka till det här inlägget i ditt inlägg).

Replies and comments