Henrik Carlsson's Blog

All things me.

henrikcarlsson.se – Ny domän

Henrik posted this on 16 jul 10 and tagged it with Bilder Bloggen Internet Explorer Webbhotel

Wow, Binero är verkligen snabba. Nu är henrikcarlsson.se registrerad och klar att börja använda. Än så länge hamnar du bara på det här inlägget under kalkyl.nu-domänen om du surfar dit men detta kommer att ändras inom kort då hela sidan flyttas till Bineros servrar. Det enda som återstår innan flytten är att jag ska bli något mera klar med bloggdesignen.

Häromdagen provade jag den nya designen med hjälp av Internet Explorer 8 och det fungerade till största delen bra. Några oväntade fel dök upp men det mesta är lätt åtgärdad. Jag sitter just nu och fixar dessa problem. När allt verkar klart ska jag vid tillfälle testa den igen med IE8 för att se att det verkligen blir rätt, sen är det dags för lansering.

Den nya designen