Henrik Carlsson's Blog

All things me.

Måndag morgon

posted this on and tagged it with New York Resa USA 2010

Nu är måndagen här. Som tur är så innebär den inte jobb och tristess utan bara ytterligare en dag i New York. En dag då molnen förhoppningsvis spricker upp och vi får ordentlig vårsol.

Igår kväll blev det inte så jättemycket gjort. Efter dagens långa promenad så blev Linn så trött att hon somnade redan vid 7-tiden. Jag satt i sängen och läste och lekte med datorn. Lite senare gick jag ut för att se lite av staden i nattbelysningen. Bland annat såg jag FN-skrapan, Grand Central Terminal och ännu en gång Chrysler Building och Empire State Building.

Nu ska vi iväg och äta frukost någonstans. Efter två Starbucks-dagar i rad så tänkte vi nu hitta något nytt. Det ligger en frukostrestaurang alldeles bredvid hotellet som vi tänkte prova. (På andra sidan hotellet ligger ett Starbucks.) Därefter beger vi oss mot södra Manhattan efter att tidigare ha rört oss mest i de mittre delarna. Vi tänkte titta på Brooklyn Bridge, besöka China Town och Little Italy, kanske Wall Street, Ground Zero (f.d. World Trade Center) och en massa annat.

Här är några bilder som jag tog på kvällspromenaden igår.

Chrysler Building nattetid

Chrysler Building nattetid

Grand Central Terminal

Grand Central Terminal