Henrik Carlsson's Blog

All things me.

Konsertkvällen

posted this on and tagged it with New York Resa USA 2010

God morgon Sverige!

Nu är det sen natt här i New York. Eftersom vi ställer om till sommartid här (gör ni det hemma också?) så är klockan nu strax efter 3 på natten. Jag är nyss hemkommen från konserten på Carnegie Hall. Konserten med Hurdy Gurdy blev riktigt bra! Jag är nöjd, Daniel är nöjd, Totte är nöjd, Stefan är nöjd, Kronos och deras medarbetare verkade nöjda, publiken verkade nöjd. Fantastiskt! ”Scatter” tillsammans med Kronos Quartet blev nästan ännu bättre. Riktigt, riktigt lyckat. Kronos och Hurdy repade tillsammans en gång, en genomspelning, på soundcheck. Ändå funkade allt perfekt. Häftigt med riktiga proffs (båda banden).

Tyvärr råder fotoförbud på Carnegie. Dock smygfotade vi lite. Jag har en bild i min kamera på Daniel vid mixplats under Hurdys del av konserten som jag tänkte lägga upp här nu. Han har en liknande i sin kamera fast med mig som mannen vid mixerbordet. Jag kommer lägga upp den i bloggen när jag får tag på den.

I morgon är det dags för oss att byta hotell. ”Le Parker Meridien” ska bytas mot ”Hotel 373”. Vi hoppas att det blir riktigt bra.

Tack och godnatt! Nu tänker jag sova några timmar.

Daniel vid FoH

Daniel vid FoH

Tottes midipedaler

Tottes midipedaler