Henrik Carlsson's Blog

All things me.

Hela måndagen

posted this on and tagged it with New York Resa USA 2010

Hej!!

Idag har vi gjort och sett en hel del. Vi började med att shoppa lite på Dr Jay’s, där vi fyndade två par Converse och ett par Levi’s 501 för under tusen kronor (!!). Sen har vi strosat runt i lite olika affärer, bl.a Guitar Center, Victorias Secret m.m. Henrik har tidigare postat en bild från GC. På en annan gitarrbutik handlade han en gitarrpedal som heter ”Muff Overdrive”. Jag själv har faktiskt shoppat oroväckande lite. :P

Vi har även varit i Little Italy och China Town. I Little Italy åt vi sen lunch/tidig mddag. Vi har kollat på Brooklyn Bridge och Ground Zero. Vid Ground Zero håller de på att bygga ett ”One World Trade Center”, kommer nog bli riktigt maffigt!! Över 500 meter högt!! (Kommer bli högre än de tidigare tornen.)

Efter shoppingen och lunchen gick vi till hotellet och gjorde oss i ordning för kvällen. Vi gick på Broadway och Times Square till ett ställe som heter ”The View”, där vi satte oss och tog en Cosmopolitan. :) The View var riktigt häftigt. Vi åkte upp till 48:e våningen och satt i en bar/restaurang som roterar 360° i timmen så man ser stadens ”sky line” uppifrån.

Nu ska vi sova !!

Ha de gött!

"Strykjärnsbyggnaden" :)

”Strykjärnsbyggnaden” :)

China Town

China Town

Linn & Brooklyn Bridge

Linn & Brooklyn Bridge

F.D. World Trade Center

F.D. World Trade Center

One World Trade Center

One World Trade Center

Muff

Muff

:)

:)

Time Square

Time Square

Linn på Time Square

Linn på Time Square

Utsikt från ”The View”

Utsikt från ”The View”