Henrik Carlsson's Blog

Göteborgsresan, del I: Första kvällen

Första eftermiddagen/kvällen i Göteborg, dvs fredagen, blev väldigt lugn. Vi kom fram strax efter klockan två. Det är tungt att börja åka tåg redan strax efter sju, men skönt att komma fram till sitt mål med en bit av dagen kvar. På stationen möttes vi upp av Linns pappa, Tobba, och vandrade med honom bort emot GöteborgsOperan. Han visade var vårt hotell låg och var hans lägenhet var. Tack vare tur snarare än skicklighet så låg de mer eller mindre vägg i vägg. Ut från hotellet och uppför en liten stentrappa bara så var vi vid lägenheten som han lånade av Operan.

Vi har bott på Hotel Riverton, bara några hundra meter från Operan. Hotellrummet var jättetrevligt. Skön säng och ett mysigt badrum. Bäst av allt var att hotellet hade en relaxavdelning med bubbelpool och bastu. Dit bar det av efter att vi duschat och gjort oss hemmastadda.

Efter relaxen gick vi ut och åt middag på en indisk restaurang. Sen blev det en ganska slapp ”hemmakväll” med Idol. Rätt person åkte ut men helt obegripligt att Eddie, möjlig vinnare, hängde löst.

Göteborgsoperan
Hotellrummet
Relaxavdelningen på hotellet

Posted by Henrik on

Inga kommentarer

with permalink

Want to comment?

You can do so in a couple of ways:

Vill du kommentera?

Det kan du göra på ett par olika sätt: