Henrik Carlsson's Blog

All things me.

Bloggen och hemsidans framtid

posted this on and tagged it with Hemsidan Musik

Den senaste tiden har jag funderat lite grann på vad jag ska göra med bloggen och hemsidan i framtiden. Den ursprungliga idén till hemsidan började jag jobba med i februari i år. Då var idén helt enkelt att presentera min musik någon annanstans än på MySpace. Det var då väldigt längesedan som jag publicerade någon ny musik på internet och en av idéerna var att hemsidan skulle ge mig positiv stress för att producera mer musik.

Nu är det alltså nästan oktober och sidan är inte klar. Inte heller har någon ny musik blivit helt färdig. Dessutom har den här bloggen tillkommit, som inte fans med i originalplanen. Den skulle också vara till enbart för musiken var tanken men nu har jag skrivit ganska många inlägg utan att lägga ut någon ny musik, så även den planen verkar ha ändrats.

Som det ser ut nu så blir den här bloggen mer av privat karaktär men jag hoppas ändå kunna presentera ny musik via den och hemsidan snart. Jag är ju faktiskt jag, även som musiker så det kanske inte är så konstigt att det privata och det musikaliska blandas. Mina tankar och upplevelser, både i form av bloggtext, låttext och musik helt enkelt.

Jag kan dock nästan lova att musiken kommer börja presenteras inom en vecka. Jag börjar med gammal skåpmat, sedan ommixad skåpmat och slutligen helt nya låtar. Förhoppningen är att kunna presentera en ny låt i månaden efter det första släppet. Det kommer göras via bloggen (som även kommer att fungera som podcast) och via en ny undersida på hemsidan. Fler delar av hemsidan kommer växa fram i takt med att musiken kommer in. Den uppmärksamme kan se att menyn ovanför det här inlägget har mycket plats över för nya avdelningar.

Replies and comments