Henrik Carlsson's Blog

All things me.

Diverse

posted this on and tagged it with Hemsidan Mixning MySpace

Idag tänkte jag att jag skulle ägna mig lite åt efterbearbetning av några inspelningar. Farväl ska få sig ytterligare en liten översyn av mixen. Nu är det bara supersmå detaljer som jag är inne och petar på, men jag vill så gärna att den ska vara helt perfekt innan jag släpper den. Förutom den så borde jag även gå igenom det inspelade materialet från förra veckan till de andra låtarna och se vad som funkar och inte. Syster Dyster borde vara ganska klar på gitarrfronten efter lite redigerande, men på Tårarna fattas det fortfarande en del. Måste reda ut vad.

Borde även göra klart den sista undersidan till den nya hemsidan så att den snart kan offentliggöras. Det är bara sidan om mig som ska bli klar och sen vill jag vara helt klar med Farväl. Därefter är det dags att lansera sidan. Dock kanske jag annonserar lite om den här bloggen ännu tidigare. Den är ju inte direkt hemlig nu, men inte heller offentlig.

Bortsett från den här bloggen så har jag ju använt den på MySpace en del på sistone, men den är riktigt dålig. Kanske skriver ett inlägg där senare idag när jag tillkännager den här istället.